La gestió importa, premi Avedis Donabedian a la Qualitat

25/04/2022

L’Observatori La gestió importa ha estat guardonat amb el Premi Avedis Donabedian a la Qualitat, un reconeixement de la Fundació Avedis Donabedian, dedicada a treballar per a la millora de la qualitat assistencial. El seu objectiu és reconèixer la tasca dels centres, organitzacions i societats científiques a l’hora de marcar noves tendències de desenvolupament de futur.

L’entrega d’aquest guardó, que va tenir lloc el passat 20 d’abril en un acte celebrat a Barcelona davant la presència de més de 200 persones, es va concedir a la Societat Catalana de Gestió Sanitària per mostrar, a través de l’Observatori La gestió importa, “el vincle entre la bona gestió i l’obtenció de bons resultats en salut”, segons el veredicte del jurat.

Dos anys després de la posada en marxa del projecte, aquest premi suposa un nou impuls per l’Observatori, que segueix comptant amb l’esforç de la xarxa de més de 70 col·laboradors però també de l’atenció de lectors i seguidors interessats en analitzar, observar, compartir i transformar la gestió en l’àmbit de la salut i social.

Comparteix: