La gestió importa incorpora Avenços en gestió clínica

19/09/2022

Després de deu anys, Avenços en gestió clínica obre una nova etapa a l’Observatori La gestió importa, el radar de noves tendències en gestió clínica i sanitària de la Societat Catalana de Gestió Sanitària.

Especialitzada en l’atenció sanitària basada en valor i dirigida pel doctor Jordi Varela des de 2012, Avenços en gestió clínica ha aconseguit ser una de les publicacions de referència per als gestors clínics i sanitaris a nivell nacional i internacional gràcies als articles del seu director i equip de col·laboradors.  

Els números parlen. Des de la seva primera entrada dedicada a John Wennberg, Avenços en gestió clínica ha publicat 1132 articles en català, castellà i anglès, que han estat punxats 3,5 milions de vegades, la qual cosa representa actualment una mitjana de 1462 visites diàries.

L’Observatori La gestió importa, en el seu afany d’estendre les innovacions en gestió clínica i reflexionar al voltant del valor de la gestió sanitària, ha acceptat l’aliança amb Avenços en gestió clínica per continuar conjuntament amb la missió de fer avançar la gestió clínica i sanitària, ampliant el seu radi d’acció.   

A partir del 26 de setembre, trobareu a La gestió importa la nova entrega i dosi setmanal d’Avenços en gestió clínica.

Comparteix: