Aquesta tardor, Atenció Primària

04/09/2023

Aquest octubre se celebra el 5è aniversari de la Declaració d’Astana i el 45è de la Declaració d’Alma Ata. L’Organització Mundial de la Salut, UNICEF i el Ministeri de Sanitat de Kazakhstan commemoren la doble efemèride mitjançant l’organització de la Conferència Internacional d’Atenció Primària que se celebrarà a Astana el proper 23 d’octubre del 2023.

L’Atenció Primària de Salut (APS) té un paper decisiu en la configuració de sistemes de salut a tot el món i és fonamental per aconseguir la cobertura de salut universal (Universal Health Coverage). Per això el hashtag de l’esdeveniment és #PHC4UHC.

Plataforma virtual per a seguir els esdeveniments

Per escalfar motors, el Centre d’Atenció Primària de la Regió Europea de l’OMS llança aquesta setmana una plataforma virtual per a l’intercanvi i la disseminació d’avenços en Atenció Primària. Entre el 13 de setembre i el 4 d’octubre s’organitzaran quatre sessions amb les temàtiques següents:

  1. Ha catalitzat Astana 2018 una transformació real? (13/09/23)
  2. L’APS com a plataforma per avançar programes de salut i malaltia (20/09/23)
  3. L’APS com a conductora de l’equitat en salut i benestar (27/09/23)
  4. Somiant gran: el futur de la política i pràctica de l’APS (04/10/23)

Aquestes sessions conclouen a la Conferència del 23 d’octubre sota el títol “Política i pràctica d’Atenció Primària: implementació per a uns resultats millors”.

A més, la plataforma permetrà conèixer els principals oradors i panelistes, accedir a recursos tant del Centre Europeu d’Atenció Primària com d’altres organitzacions col·laboradores, organitzar cafès temàtics virtuals i accedir a l’streaming de la conferència el dia 23 d’octubre.

Si vols registrar-te a la plataforma segueix aquest enllaç.

Comparteix: