Dia Europeu de la mediació

Online

El 21 de gener es celebra el Dia Europeu de la Mediació. La Societat Catalana de Mediació organitza una jornada virtual oberta on es dona impuls a aquest sistema de gestió de conflictes que és d'aplicació també a l'àmbit organitzatiu.

Gratuït

XPatient Barcelona Congress 2021

Online

La sisena edició del posa el focus en com l’experiència de la pandèmia ha canviat les nostres percepcions i maneres de fer en salut, i l’impacte que ha tingut la tecnologia com a acceleradora de processos.

Gratuït

La transformació digital dels hospitals

Palau de congressos de Catalunya Avinguda Diagonal, 661-671, Barcelona

El 8 de novembre de 2021, la Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Societat Catalana de Salut Digital van organitzar la sessió "Strategies for the digital transformation of hospitals" al World Hospital Congress 2021 celebrat a la ciutat de Barcelona. Contingut íntegre de la sessió.

Les mirades emergents en la gestió sanitària i el relleu generacional

Espai Factory 103 Mallorca 103, Barcelona

La Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el proper 2 de desembre, a les 17 hores, una sessió, plantejada en un format de conversa, on quatre joves professionals amb visió́ gestora -un metge, una infermera, una economista de la salut i un empresari- aporten la seva mirada sobre els límits, les possibles dificultats, les oportunitats i els... Read more »

Gratuït

Lideratge en femení al sector sanitari i social

Online

Les dones representen el 70% de les persones que treballen al sector salut i social. En canvi, quan posem la mirada en les funcions de responsables, comandaments i persones directives, aquests percentatges s’inverteixen. El sector salut, igual que ho està tota la societat, es troba immers en un moment de canvis cada vegada més ràpids... Read more »

Gratuït

Premis Avedis Donabedian a la qualitat

Auditori AXA Avinguda Diagonal, 547, Barcelona

El proper 20 d'abril s'entreguen els premis Avedis Donabedian a la qualitat. Per a més informació, consulteu el web de la Fundació Avedis Donabedian.