Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

9è Congrés d’Experiència de Pacient

18.09.2024 - 19.09.2024

Ja s’han obert les inscripcions pel 9è Congrés d’Experiència de Pacient XPAtient Barcelona Congress: Avaluació del futur, que tindrà lloc el pròxim dimarts 18 de setembre al paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB).
El congrés s’ha establert com un espai de referencia on compartir coneixement i generar debat al voltant de l’avaluació de l’experiència de pacient (XPA) i les innovacions assistencials, tecnològiques i estructurals que es desenvolupen a les diferents entitats de referència per millorar-la.

Enguany, les discussions giraran al voltant de la reflexió sobre com l’XPA està esdevenint un element clau en l’avaluació sanitària i com les noves tecnologies facilitaran i potenciaran aquest procés. Com cada any, prèviament al congrés també tindran lloc les sessions satèl·lit que anunciarem més endavant.

Com a novetat, aquest any, el dia 19 també tindrà lloc el curs “Innovació tecnològica i experiència de pacient: Futures eines d’avaluació sanitària”, preparat per experts d’AQuAS, Eurecat, TIC Salut Social i el Clínic Barcelona. Podreu trobar més informació del curs i les inscripcions, més avall en aquest correu.

Si us voleu inscriure al congrés ho podeu fer al següent formulari.
Recordeu que encara podeu presentar-hi les vostres propostes en format de resum, fins el 15 de juliol, i aquestes poden estar emmarcades en qualsevol àmbit relacionat amb l’XPA, des de la perspectiva associativa, tecnològica, assistencial o institucional. Aquestes propostes les podeu presentar seguint les instruccions del següent formulari: català, castellà.
També s’han obert les inscripcions pel curs que es realitzarà el pròxim 19 de setembre: Innovació tecnològica i experiència de pacients: Futures eines d’avaluació sanitària.
Aquest curs té per objectius: 1) Introduir la idea de valor com element nuclear de l’XPA i conèixer les metodologies pràctiques per avaluar-la; 2) Descriure les eines al voltant de la intel·ligència artificial (IA) que poden canviar la pràctica clínica, i 3) promoure un debat entre les tres perspectives (pacient-cuidador, professional sanitari i tecnòleg-emprenedor) per identificar oportunitats de millora o barreres d’aplicació.
Només hi ha 30 places, no te’l perdis!
Per qualsevol consulta o problema amb l’ús del formulari, podeu contactar a: eie@clinic.cat
Si voleu més informació del Congrés i consultar els programes, ho podeu fer en el següent enllaç: https://xpatientbcncongress.com/

Mostra els detalls

Inici:
18.09.2024
Finalització:
19.09.2024
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://xpatientbcncongress.com/

Recinte

Paranimf de la facultat de medicina de la UB

Organitzador

XPA Barcelona
Visualitza el lloc web de Organitzador