Premis a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya

27/11/2023

Un total d’11 organitzacions, centres i hospitals han estat guardonats amb la I edició dels Premis a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya de la Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària a Catalunya.

L’objectiu d’aquests reconeixements és promoure el coneixement de les diverses experiències, ja en aplicació, que s’estan duent a terme Catalunya per impulsar l’efectivitat, l’eficiència, la qualitat i la innovació en la gestió de les organitzacions sanitàries i la gestió clínica.

Els guardons s’han entregat en el el marc de la jornada Planificació de la renovació tecnològica i l’aportació de valor de les inversions, organitzada el 24 de novembre per la SCGS i Fenin Catalunya amb la col·laboració de La Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci de Salut i Social i l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES) i el suport d’Astrazeneca i Medtronic.

Els premiats i els finalistes en les categories de projectes excel·lents en gestió clínica innovadora i en gestió d’organitzacions són els següents:

Premi a l’Excel·lència en gestió clínica innovadora

Premi a l’Excel·lència en gestió d’organitzacions


Finalistes en gestió clínica innovadora


Finalistes en gestió d’organitzacions

Des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària donem l’enhorabona a tots els guardonats!

Comparteix: