Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs de Gestió Clínica Avançada

05.10.2020 - 23.11.2020

La Societat Catalana de Gestió Sanitària ofereix, a través de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Fundació InterAC Salut, el curs Gestió Clínica Avançada 2020-2021, amb modalitat semipresencial i adreçat a professional de la clínica motivats per augmentar els coneixements en gestió clínica avançada i millorar el valor de les seves pràctiques com la manera d’organitzar les seves unitats.

El curs, dirigit pel doctor Jordi Varela, president de la Secció de Gestió Clínica de la SCGS, tindrà lloc del 5 d’octubre al 23 de novembre i compta amb un total de 4 ECTS i és de 42 hores.

Per accedir a aquesta formació és indispensable ser llicenciat, diplomat o graduat en disciplines de l’àmbit de les ciències de la salut.Aquesta formació pretén oferir claus per tenir una visió general sobre gestió, sistema sanitari, aprendre a posar el focus en el calor i l’efectivitat clínica i com introduir les millors pràctiques i transformar la gestió per rocessos per transformar una unitat clínica.

Els criteris de priorització́ a l’hora de realitzar la inscripció es basaran en les oportunitats que l’alumne tingui, en el moment de la inscripció́, per dirigir una unitat clínica. El preu del curs és de 570 €.

Persona de contacte: Jaume Solé (jaumesole@academia.cat)

Programa

Inscripcions

Mostra els detalls

Inici:
05.10.2020
Finalització:
23.11.2020

Recinte

Semipresencial

Organitzador

SCGS
Telèfon
93 203 10 50
Correu electrònic
scgs@academia.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador